Exclusieve Trouwringen

Published May 23, 21
1 min read

Diamanten Ring? Bekijk Onze Collectie Gouden Ringen

Een gouden trouwring of een ring van palladium, klassiek of modern, met of zonder diamant – u vraagt, wij leveren. Gouden diamant ringen - Zelf ontwerpen. We hebben niet alleen een ruime keuze uit het assortiment van de grootste trouwringenfabrikant van West-Europa, maar bieden ook een zeer diverse eigen collectie handgemaakte trouwringen aan. Willen jullie zelf je trouwringen ontwerpen of hebben jullie al een ontwerp? Onze ervaren goudsmeden helpen jullie graag met de uitvoering van jullie plannen (Trouwring: gouden trouwring met diamant, voor de juiste prijs!).
Om jullie een idee te geven van ons ruime assortiment, lichten we hieronder enkele uit onze webshop uit. Trouwringen van witgoud zijn altijd zeer gewild. Trouwringen, sieraden, edelsmid. Witgoud werd in het begin van de vorige eeuw ontwikkelt als een voordelig alternatief voor platina trouwringen – maar lijkt ook op zilver. Wit goud trouwringen bestaan uit een legering van goud en palladium.

Klassieke Trouwringen

Diamond Point Ringen Gratis BezorgingHandgemaakte Unieke Trouwringen
Omdat nikkel voor allergische reacties kan zorgen, wordt dat edelmetaal niet meer gebruikt voor het maken van sieraden en trouwringen (Juweliers Vergelijken). Onze wit gouden trouwringen hebben de mooiste witte kleur van omgeving Zwolle. Vele wit goud ringen worden naar verloop van tijd gelig, jullie kopen een mooie wit gouden trouwring die na een aantal jaren dragen geel van kleur wordt. De populariteit van de witgouden ring is onder meer te danken aan het feit dat de diamanten in deze ring de kleur van het goud niet absorberen, waardoor de diamant witter en dus mooier lijkt - Gouden diamant ringen - Zelf ontwerpen. In onze webshop vind u een overzicht van goedkope doch kwalitatief hoogstaande ringen. Ook voor de meer exclusieve trouwringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Gouden Trouwringen Kopen? Inspiratie Voor Iedere Goudkleur

Wereldwijd is geel goud een van de populairste materialen voor een trouwring, en met goede reden. Geel goud is klassiek, ziet er mooi uit en is uitstekend geschikt voor het maken van sieraden. Geel goud is, anders dan het hierboven beschreven witgoud, een legering van goud en zilver. Koop trouwringen & verlovingsringen. Hoe lager het aantal karaat, hoe meer zilver er aan het goud is toegevoegd. Goud is namelijk van nature een vrij zacht edelmetaal. Hoe lager het aantal karaat, hoe meer zilver er aan het goud is toegevoegd. Door het hogere zilvergehalte heeft goud van zichzelf een mooie lichtgele kleur en uitstraling, wat uitstekend aansluit op de traditionele witte trouwjurk. Ons assortiment geel gouden trouwringen is zeer uitgebreid en biedt geheid een ring die bij u past. Ring met diamant & briljant online kopen - Juwelier. Trouwringen voor mannen.

Geelgouden Ring Met Diamanten - Trouwringen, Diamant

Deze 14-karaats geelgouden trouwring is voorzien van een briljant geslepen diamant. De grootte van de diamant is, net als de kleur en de uitvoering van de ring, geheel aanpasbaar aan uw wensen. Wilt u geen diamant in de ring? Ook geen probleem. Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment geel gouden trouwringen, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs. De ring bestaat uit twee kleuren goud die met elkaar worden gecombineerd waardoor een verrassende combinatie ontstaat. Een van de meest verkochte combinaties in Zwolle is witgoud met geel gouden trouwringen. Door het traditionele gele goud te combineren met het fris ogende witgoud, krijgt de ring een moderne uitstraling die bij elke outfit past.

Gouden Ringen Met Edelstenen - Complete Collectie Voordelig

Bij deze ringen accentueert het zilverachtige platina de dieprode kleur van het rood goud. Een andere tak van sport zijn de tri-color ringen, die bestaan uit drie kleuren goud, bijvoorbeeld witgoud, geel goud en rood goud. Bi-color of tri-color ringen zijn ideaal voor mensen die iets anders willen dan de klassieke trouwringen (Wit gouden trouwring met diamanten). Wist u dat platina het zeldzaamste en kostbaarste edelmetaal ter wereld is? Het is uitermate populair als materiaal voor trouwringen. Weerbaarheid tegen corrosie, goede kneedbaarheid van het materiaal (voor de smid heel fijn) en een prachtige grijs-witte glans die vele jaren aanhoudt zijn slechts een paar van de vele eigenschappen die platina hiervoor zo geschikt maakt (Ring met diamant & briljant online kopen - Juwelier).

Witgouden Trouwringen Zonder Diamant

Een van platinaringen in onze collectie is de in het oog springende spanring. Deze elegante ring draagt de vorm van een omgekeerd omegateken, met een diamant die tussen de uiteinden zweeft. Door dit bijzondere ontwerp kunt u de diamant van alle kanten bewonderen. Ook de klassieke ring van platina zal jullie misschien kunnen bekoren. Of neem een kijkje in onze winkel, gelegen in de buurt van Zwolle. De koffie staat voor jullie klaar. Met enige trots melden wij dat Trouwringenstudio De Tijd de eerste in de omgeving Zwolle is met een grote collectie palladium trouwringen. Maar wat is palladium precies? Palladium is van oorsprong een materiaal uit de industriële sector.

Exclusieve Trouwringen

Het overgrote deel daarvan wordt gebruikt in de auto-industrie, maar we vinden het edelmetaal ook terug in telefoons, televisies en computers. Betekent dit dan dat dit edelmetaal niet zeldzaam is? Nee, integendeel. Per jaar wordt er veertig keer meer goud gewonnen dan palladium. Maar omdat het materiaal nog niet zo erg gewild is, is de prijs een stuk lager. Klassieke gouden trouwringen. Een model willen we graag even voor jullie uitlichten: het model met drie briljant geslepen diamanten. Deze ring is lijkt qua kleur veel op de witgouden trouwringen. De binnenkant van de ring is van witgoud, geel-goud of rosé-goud – al naar gelang u wenst. Bij het dragen van de ring is de witgouden, geel-gouden of rosé-gouden binnenkant heel subtiel te zien.

Klassieke Trouwringen

Deze ring is in alle opzichten een lust voor het oog. Benieuwd naar meer ontwerpen van dit nieuwe materiaal? Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment palladium trouwringen in de omgeving van Zwolle, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs. Trouwringstudio de Tijd is een van de officiële dealers van Niessing. Van geautomatiseerde processen moeten ze in het sieradenatelier van Niessing niets weten: elke ring gaat door minstens tien handen voor je het om je vinger schuift. Het design van de ringen staat met een voet in de traditie en met een voet in de moderne tijd – zoals alle goede ontwerpen - Witgouden trouwringen zonder diamant.

Diamant Ring Kopen? Alle Ringen Online

Elke ring wordt met zorg ontworpen, met zorg gemaakt en met zorg verkocht. De wens van de klant staat bij Niessing en bij ons altijd voorop. Hebben jullie een mooie ring gezien maar hebben jullie ‘m toch liever iets smaller, breder of gedecoreerd met een edelsteen? Geen probleem. Vraag bij ons wat de mogelijkheden zijn.
Trouwringen En AanzoeksringenJuweliers Vergelijken
Een van onze medewerkers beantwoordt ze graag. Onze goudsmid maakt een trouwring naar uw eigen ontwerp – ook in ZwolleJullie kunnen geen geschikte trouwring vinden in de buurt van Zwolle? Geen probleem. Dan ontwerpen jullie er toch zelf een?Hoe dat werkt? Heel simpel. Kijk eerst eens rond in onze online collectie.

Klassiek Witgouden Trouwringen Met 3 Diamanten

Een van onze goudsmeden brengt met zijn deskundige kijk jullie ideeën samen in een prachtig ontwerp. Willen jullie elkaars handschrift in de ring gegraveerd hebben? Alles is mogelijk. Tussendoor zijn jullie altijd welkom om in ons goudsmidatelier te komen kijken en/of de ring alvast even te passen. Om voldoende tijd te hebben om aan alle wensen gehoor te geven en de ring op zijn allermooist af te leveren, adviseren wij altijd minimaal twee maanden voor jullie huwelijksdag een vrijblijvende afspraak met ons te maken voor het realiseren van een eigen ontworpen trouwring.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op - Gouden ringen met edelstenen - Complete collectie voordelig. Onze medewerkers staan jullie graag te woord. Trouwringenstudio de Tijd behoort tot een van de goedkoopste trouwringspecialisten van Nederland en België. Mede omdat wij een officiële dealer zijn van Niessing trouwringen kunnen wij u de sieraden – zonder tussenkomst van een derde partij – voor de beste prijs aanbieden.

More from Groothandel

Navigation

Home

Latest Posts

Ariel Vloeibaar Wasmiddel 3-in-1 Pods Original

Published Sep 16, 21
5 min read

Beste Sapcentrifuge - Beste Slowjuicer

Published Sep 16, 21
7 min read