Overhemd

Published May 15, 21
6 min read

Uw wordt door onze gespecialiseerde medewerkers met extra zorg en aandacht met de hand gemaakt. Vervolgens kan het overhemd binnen 21 dagen geleverd worden. Geen lintmeter nodig en 100% pasvorm garantie via onze gepatenteerde Biometrische Maten Technologie. Ingave van lengte, leeftijd, gewicht, boordmaat en gewenste fit is voldoende voor een . Uw mouwlengte wordt automatisch aangepast . Er zijn 3 fits waaruit u kan kiezen – ruim, getailleerd en slim fit. . Indien u, als nieuwe klant, niet 100% tevreden bent, wordt een tweede overhemd toegestuurd zonder bijkomende kosten en u kunt het eerste overhemd behouden. Dus, geen retouren, zero verspilling.

Een overhemd op maat gemaakt ontstijgt het gangbare confectie overhemd zonder enige moeite. Omdat ieder lichaam nu eenmaal uniek is, kan een gewoon confectie overhemd nooit de pasvorm bieden wat u mag verwachten van een . Het maatoverhemd is geheel afgestemd naar uw lichaamsvormen. En hebt u eenmaal de juiste maten doorgegeven, wat verrassend eenvoudig tot stand komt binnen onze 3D Shirt Ontwerper, dan worden de maten opgeslagen, zodat elke volgende bestelling niet meer 'maatwerk' vergt dan 1 klik op de knop. Kwaliteit voorop Maatshirts online kopen is net zo éénvoudig als confectie overhemden online bestellen. Het verschil echter tussen confectie overhemden kopen en het overhemd op maat mag er zijn.

De perfecte pasvorm, het gebruik van de betere stoffen, de subtiele afwerking; het zit 'm in de kleine details. Wie oog heeft voor kwaliteit en eenmaal een overhemd op maat heeft gedragen, wil niets anders meer. Maar ook aan de nodige accessoires wordt uiteraard gedacht; bij eenhoort natuurlijk een passende stropdas of foulard. Natuurlijk vraagt een . Onze inkopers volgen om die reden al ruim 20 jaar de meest actuele trends op de voet, waarbij stoffen speciaal geselecteerd worden op kwaliteit, comfort en design. Zo worden al onze maatoverhemden gemaakt van de fijnste katoensoort. Want een maatoverhemd dient niet alleen mooi en comfortabel te zijn, vooral ook de stof draagt bij aan de luxe-beleving en een subliem dragers genot.

Onze zijn gewoon online verkrijgbaar: moeiteloos bestellen, omdat onze gemiddelde klant het al druk genoeg heeft. Daarnaast bieden wij u eerlijke prijzen; maatoverhemden bereikbaar en betaalbaar voor iedere man. Onze maatwerk hemden zijn verkrijgbaar binnen verschillende prijscategorieën, maar vanaf €39,- kunt u bij ons al terecht voor een uniek katoen-polyester overhemd op maat, afgewerkt tot in de kleinste details en finesses. Dit is waar het allemaal om draait; kwaliteit voor elke man en verkrijgbaar online. Exact waar Bivolino voor staat en haar visie op richt. Eenvoudig uw doet u middels onze 3D Overhemd Ontwerper. Niet alléén ontwerpt u zelf uw overhemd op maat , maar u doet ook de nodige inspiratie op.

Wilt u bijvoorbeeld wel of geen borstzak, wilt u een sportief, casual overhemd ontwerpen , of juist een Business Dress overhemd ontwerpen; de keuze is aan u. U zult ervaren dat de 3D overhemd ontwerper u stap voor stap leidt tot het perfecte maatshirt. Ruime selectie bijzondere stoffen. Allereerst selecteert u een stof. Alle aangeboden stoffen zijn van de fijnste katoensoort, waarmee u een subliem overhemd op maat creëert. De katoenen stoffen zijn verkrijgbaar in wit, effen, geruite en gestreepte designs. Enkele stappen verder kunt u contrast-stoffen toevoegen; zo kunt u zelf uw maatoverhemd voorzien van een contrasterende binnenkraag, manchetten, of andere delen van het maatoverhemd.

Hebt u een stof geselecteerd, dan kunt u vormgeven. Binnen de opties heeft u alle keuzevrijheid om al dan niet te kiezen voor een borstzak, smoking-manchetten, of juist casual manchetten aan te brengen. Wilt u lange mouwen, of juist kortere mouwen? Dan kunt u dit hier aangeven. Ervaar het verschil tus3en confectie- en maatoverhemden... Want zoals eerder aangegeven: geen bovenlichaam hetzelfde van een man. Een overhemd op maat kan wonderen verrichten in het benadrukken van het bovenlichaam, of juist het subtiel verhullen ervan en alles wat daartussenin ligt. Kies uw favoriete geraffineerd stof, uitgekozen bij de beste Italiaanse wevers. Voeg een aantal exclusieve op maat gemaakte items toe zoals verwijderbare baleinen, parelmoer knopen, een geborduurd monogram en nog veel meer...

bepaalt u nu zelf; De maten van uw overhemden zelf beheren vanuit uw account; Altijd de mogelijkheid voor advies van onze tailors. Gepersonaliseerde overhemden en blouses online kopen Et geeft een gevoel van authenticiteit en eigenheid. Daar iedereen uniek is, kan een standaard overhemd nooit de fit bieden die u mag verwachten van een maat overhemd. Het maatoverhemd wordt geproduceerd volgens ieders eigen maten profiel. De juiste maten doorgegeven is bij Bivolino verrassend éénvoudig door onze biometrische maten voorspeller waarbij opmeten met de lintmeter overbodig wordt: 'maatwerk' met 1 klik, in 5 minuten te bestellen. kopen voor de lange man is bij Bivolino net zo éénvoudig als standaard overhemden online bestellen: lengte, leeftijd en gewicht voldoen als informatie voor het maken van een deftig overhemd op maat.

De perfecte pasvorm, al dan niet slim fit, het gebruik van de betere dubbel getwijnde stoffen, de subtiele afwerking; het zit hem in de kleine details. , alsook de super slim fit lijn van Bivolino wordt hedendaags erg geapprecieerd. Maar ook aan de nodige accessoires wordt uiteraard gedacht; bij een maatoverhemd hoort natuurlijk een passende stropdas en manchetknopen. Deze zijn dan ook uitgebreid te vinden binnen Bivolino Online. Zo kan de klant snel en éénvoudig overhemden online mét bijpassende accessoires kopen. Natuurlijk vraagt een perfecte fit om een perfecte stof. Onze purchase managers volgen om die reden al ruim 50 jaar de meest actuele trends op de voet, waarbij stoffen speciaal geselecteerd worden op kwaliteit, comfort, sustainability, eco-footprint en design.

Want een dient niet alleen passend en comfortabel te zijn, vooral ook de stof draagt bij aan de luxe-beleving en een ultiem dragers genot. Binnen onze zijn ook gemakkelijk strijkbare stoffen te verkrijgen, waarbij de non-iron touch alsnog aangenaam aanvoelt. Onze maatoverhemden zijn niet alléén online verkrijgbaar, maar ook mobiel via onze responsive website www. bivolino.com: gemakkelijk overhemden op maat online mobiel bestellen, in de trein, de auto, het vliegtuig, tijdens het wachten, kortom ‘! Daarnaast bieden wij u scherpe prijzen; maatoverhemden bereikbaar en betaalbaar voor iedere shirtlover. Onze maatoverhemden zijn verkrijgbaar binnen verschillende prijscollecties, maar vanaf 39 € kunt u bij ons al terecht voor een , afgewerkt tot in de kleinste details en finesses.

Exact waar Bivolino overhemd op maat online voor staat en haar strategie op richt: goede pasvorm, met een 100% fit garantie voor de eerste aankoop.

Kleren maken de man, zeker in de zakenwereld. Het pak, en de das moeten perfect netjes zitten en optisch op elkaar zijn afgestemd, zodat u bij klanten, zakenrelaties en mogelijke werkgevers een perfecte indruk achterlaat. De juiste (op de gelegenheid afgestemde) kleding straalt stijlvastheid, bekwaamheid en geloofwaardigheid uit en kan u een beslissende voorsprong op uw concurrenten geven. Maar ook voor uw vrije tijd bieden wij een groot assortiment stijlvolle overhemden die heerlijk zitten. Voor het werk of in uw vrije tijd: het dragen van is altijd een waar genot. Uitstekende verwerking en hoogwaardige materialen maken van ETERNA-overhemden een musthave voor elke man.

More from Groothandel

Navigation

Home

Latest Posts

Ariel Vloeibaar Wasmiddel 3-in-1 Pods Original

Published Sep 16, 21
5 min read

Beste Sapcentrifuge - Beste Slowjuicer

Published Sep 16, 21
7 min read