Geboorte Versiering

Published May 04, 21
6 min read

Duurzame Verjaardagskaarten

Weet je echt niet wat je iemand cadeau moet geven? Dan is een duurzame cadeaubon wellicht een leuk idee. vlaggetjes kopen. De EcoKadobon is hier een goed voorbeeld van. Je kunt deze groene online cadeaubon inruilen voor diverse duurzame producten. Bij het vieren van een verjaardag kiezen veel mensen voor gemak. Niemand wil na een feestje uren bezig zijn met het opruimen van het huis en de afwas.

Helaas is dit alles behalve duurzaam te noemen. Al die bekertjes, borden, schalen en bestekdelen belanden na slechts één keer gebruikt te zijn in de prullenbak. Wat een verspilling van plastic of papier! Vanuit duurzaamheidsoogpunt is het gebruik van afwasbaar servies écht beter. Mocht je niet genoeg servies in huis hebben? Leen dit dan van vrienden en familie of schaf het voordelig aan via de kringloopwinkel.

Duurzame Vlaggetjes

Dit wordt bijvoorbeeld gemaakt van bamboevezels of rietsuikerpulp en is allicht een stuk meer verantwoord dan plastic. Voor een verjaardag haal je aardig wat boodschappen in huis. Je wilt natuurlijk allerlei lekkere hapjes en drankjes serveren en iedereen heeft natuurlijk een andere voorkeur. Helaas haal je met al deze boodschappen ook een heleboel afval in huis.

Voedselverspilling en verpakkingsmaterialen zijn alles behalve duurzaam, maar gelukkig ook wel heel makkelijk te vermijden. Probeer voor een feestje zoveel mogelijk dingen gewoon zelf te maken. Een taart is vaak toch lekkerder als het zelfgemaakt is en ook de hapjes zijn eenvoudig zelf te bereiden. Een grote pan soep met wat brood en smeersels valt bij iedereen in de smaak en kost vrij weinig moeite.

Feest Vieren Op Een Duurzame Manier: Zo Doe Je Dat!

1 Jaar Party ArtikelenTips Voor Een Duurzame Kinderverjaardag

Je bespaart er ook een heleboel pakjes en zakjes mee en omdat je meer afgemeten porties kunt maken, verspil je uiteindelijk minder voedsel (Verjaardag versiering). En wist je dat je heel veel leuke verjaardagsversiering ook gewoon zelf kunt maken? Ben je op zoek naar nog meer eenvoudige tips voor een duurzamer leven? Lees dan ook zeker onderstaande artikelen: Dit artikel is een samenwerking met EcoKadobon.

Van het ene feest door naar het andere. December is de feestmaand bij uitstek. Hoe je een feestje leuk maakt, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Maar misschien heb je wel wat aan onze tips om je feestje net een beetje duurzamer te maken. Daarom in de blog van deze week; tips hoe je je feestje duurzamer kan maken zonder in te leveren op de pret.

Duurzame Feestversiering Kopen - Feesten Zonder Plastic

Duurzaam FeestjeTips Voor Een Duurzame Kinderverjaardag

Deze hapjes zijn makkelijk en snel te maken en daarnaast ook nog eens heel erg lekker. Het recept vind je hier: http://veganyumyum. com/2009/02/vegetable-tempura/ Heerlijk met stokbrood uit de oven. Het recept vind je hier: http://www. onegreenplanet.org/vegan-recipe/detox-parsley-hummus/ Het recept vind je hier: https://www. veganricha.com/2016/01/kung-pao-cauliflower. html Het recept vind je hier: http://www.

ecopartytime.com), een Amerikaanse webshop met duurzame feestproducten. Niet meer op tijd voor Oud&Nieuw helaas en ook een verre reis. Team up met je vrienden en plaats in één keer een grote bestelling om de milieubelasting van de reis te besparen. Fairtrade versiering gemaakt van vilt: scheurt minder snel en daardoor vaker te gebruiken.

Feestversiering Kopen?

greenpicnic - feest ballonnen.nl/Fairtrade/Sneeuwvlok-slingerR Deze prachtige handgemaakte kaarsen worden gemaakt van soya en zijn hier te koop: https://www. brandtkaarsen. Biologisch afbreekbare ballonnen.nl/en/locations/ Te koop bij de Sligro Deze DIY-slingers gemaakt van krantenpapier en gelijk de rest van deze leuke ideetjes Lees hier hoe je ze maakt! http://www. designsponge.com/2013/04/entertaining-recycled-party-decorations. html Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame mode.

Bedrock zet 9 duurzame verjaardagtips op een rijtje!Uitnodigingen per post versturen? Zo passé. En zo slecht voor het milieu, by the way - Geboorte versiering. Al dat papier belandt binnen een mum van tijd toch weer bij het oud papier. Dus ga digitaal en stuur de allerleukste e-vite met dansende bananen die je maar kunt bedenken.

Duurzaam Verjaardagsfeestje

Als je ‘t zo bekijkt… Veel duurzamer is het om je vrienden te vragen voor je feest een donatie te doen aan een goed doel. Een mooi initiatief daarvoor is bijvoorbeeld Ik Geef Niks, van Greenpeace. En kan je écht niet zonder cadeautjes, vraag ze dan om niet naar de winkel te hollen, maar in plaats daarvan iets zelfgemaakts of iets wat ze zelf al hadden voor je mee te nemen.Je grist het zo makkelijk mee: even een pakje servetten of van die leuke (plastic) rietjes voor je feestje. Leuk, maar deze wegwerpartikelen maken Moeder Natuur natuurlijk niet zo happy. Laat je dus niet verleiden tot de aanschaf van die servetten met kattenhoofdjes of die vrolijke rietjes, maar doe het zonder - alternatief rietjes.

Feest Vieren Op Een Duurzame Manier: Zo Doe Je Dat!

En wanneer gebruik je nou thuis een servet? Ook nooit, toch?Ze zijn super populair voor feestjes en wij snappen eigenlijk niet precies waar dat vandaan komt (behalve dan dat we het ook altijd zien in Amerikaanse films en tv-series): Red Cups. Niets meer of minder dan een plastic wegwerpbeker met een rood glanslaagje. confetti - metalen rietjes.

Duurzame Rietjes KopenBallonnen Kopen? - Grootste Assortiment

Bang dat straks iedereen z’n glas kwijt is? Welnee, je hebt tegenwoordig ook van die handige glass markers die je erop kunt plakken. En ga anders voor biologisch afbreekbare wegwerpbekers - papieren vlaggetjes. Als het feest is, mag de hele wereld dat weten natuurlijk. Dus hup, omhoog met die slingers en ballonnen! Tenzij je thuis een pakje slingers hebt liggen dat je trouw voor elke feestelijke gelegenheid afstoft, zijn slingers natuurlijk behoorlijk niet-milieuvriendelijk.

Bijzonder Leuke Feestartikelen

Dé oplossing: simpele, natuurlijke decoratie - stoffen vlaggetjes slingers. slinger verjaardag. Bosjes bloemen uit je eigen tuin (of die van je ouders), potjes met kruidenplanten (kun je die later nog gebruiken om duurzaam mee te koken) of zelfgemaakte slingers van oude tijdschriften. Grote flessen cola en sinas inslaan is écht niet nodig als je zelf limonade maakt.

Trouwartikelen Ballonnen Slingers VersieringDuurzame Zelfmaak Kerstversiering Van Recycle Materiaal

Veel lekkerder dan cola en nog lekker eigenzinnig ook. Kijk voor recepten voor limonade (zoals Mexicaanse watermeloenlimonade) en water met fruit op ons zusje Culy. nl.Bij sommige feestjes hoort confetti. We hate to be a party-pooper, maar confetti is niet milieuvriendelijk. Tenzij… je voor natuurlijke confetti gaat. Niko Niko verkoopt fantastische milieuvriendelijke confetti waar veldbloemen uit groeien.

Duurzame Vlaggetjes

Ja, dat is even fröbelen, maar dan heb je confetti en een cursus Mindfulness inéén. Deze is een beetje voor gevorderde Duurzaamheids-Diva’s, maar wél supercool. Organiseer je een etentje? Maak daar dan een food waste dinner van. Op diverse plekken in Nederland zetten chefs en restaurants zich al in om de restanten uit de voedselstroom te redden en daar heerlijke maaltijden van te maken - feest ballonnen.

More from SurpriseFactory

Navigation

Home

Latest Posts

Huisnummers

Published Sep 20, 21
6 min read

Naambordjes - Naambordje Voordeur

Published Sep 20, 21
6 min read

Ontwerp Je Eigen Naambordje

Published Sep 17, 21
6 min read