Moderne Keuken Met Eilandp

Published May 15, 21
7 min read

Kies Voor Een Trendy Zwarte Keuken!

Bij meerdere keukenzaken geweest, Aan het einde van de afspraak kwam Ronald erbij. Geslaagd met een heel mooi ontwerp keuken, goede apparatuur en een mooie prijs. We zien uit naar de styliste en uiteraard de keuken. Woensdag 7 april s’ochtends heeft Rinse ons uitgebreid en kundig geïnformeerd in de keuze en indeling van onze nieuwe keuken.

Wij hebben er vertrouwen in! Meer dan prima en netjes te woord gestaan door de klantenservice. Toch maar 1 ster het was niet mogelijk (of alleen tegen betaling van €75) om een afspraak zonder partner te maken. Reden: in het verleden was het wel eens voorgekomen dat bij levering de partner (die niet mee was geweest met keuken uitzoeken) de gekochte keuken niet mooi vond en retour moest. De keukentrends van 2021: dit zijn ze!...

Zwarte Keuken? 50 Waanzinnige Ideeen Die Je Moet Zien

De €75 zou je dan wel terug krijgen als je een keuken zou aanschaffen, Wij hebben een dochtertje van twee en werken beide fulltime. Een oppas zoeken in deze Covid tijd is wat uitdagender dan normaal. Wij gaan verder zoeken...Beste Ronald,Bedankt voor je reactie wordt gewaardeerd. Aan jullie kennis, passie en goede ideeën twijfel ik ook niet dat was juist een van de reden waarom we bij jullie uitkwamen.

Ik snap heel goed dat het beter is om met zijn tweeën langs te komen maar zoals eerder aangegeven is dat niet altijd even makkelijk met een kleine van 2 in deze tijd (Keuken kopen? Bekijk ons assortiment!). Zeker als er maar een aantal beschikbare plekken in de weekenden zijn (wat trouwens begrijpelijk is in deze omstandigheden).

Zwarte Keukens: Straks, Stijlvol En Tijdloos

Robuuste Hoogglanzende Zwarte Keuken Met Houten Werkblad10x Zwarte Keuken Inspiratie – Woon Inspiratie

Pas de sterren aan, Thuis bezoek gehad van styliste Stephanie en Nathalie. Meer dan welkome aanvulling voor onze keuken. De dames denken mee en geven tips en eventuele aanvullingen. Vooruit - en vooral meedenken hebben wij als heel prettig ervaren. Als dit de voorbode is voor onze toekomstige keuken zien wij het meer dan zonnig tegemoet.

We wisten al wat we wilden maar toch kwam Paul nog met goede tips. Duidelijke uitleg en er word goed de tijd voor je genomen. We hebben een mooie keuken naar onze smaak gekocht. Daarna gelijk een afspraak gemaakt met de stylistes. Zwart is het nieuwe wit in de keuken!. Het fijne hiervan is dat ze bij je thuis komen met stalen en kleuren zodat je er ook een betere voorstelling van kan maken.

Zwart Is Het Nieuwe Wit In De Keuken!

Na een bezorgde mail werden we gebeld door een dame van fe klantenservice die ons helemaal gerust gesteld heeft (Goedkope design keukens: luxe keukens). De styliste zal alles nog eens rustig met ons doornemen en niet vertrekken voor we helemaal tevreden zijn. Erg fijn. Afgelopen zondag afspraak in Heerhugowaard. Vriendelijk ontvangst door Jos (met koffie en gebak).

Binnenkort met styliste een afspraak maken om toch nog een kleine aanpassing door te laten voeren waarna de keuken helemaal naar onze zin is. We zijn twee weken geleden bij Kuchenwelt geweest, het was een leuke middag! Jos is een eerlijke verkoper die duidelijk is en we zijn in 1x geslaagd voor een mooie prijs.

Zwarte Keukens - Onze Tips En Inspiratie

Mat Zwarte Keuken - Binnenkijken - SmartdesignDonkere Keuken, De Keukentrend Van Nu!

TOP geregeld. Wij zijn geholpen door Rinze; een hele kalme en vriendelijke man. Verrassend genoeg was een van zijn eerste zinnen: ''ik hoef jullie budget niet te weten, we gaan er gewoon een mooie keuken van maken''. Een kookeiland voor iedere keuken. Hij denkt heel fijn mee, neemt de tijd en geeft functioneel advies. Niks opdringerig, zowel aan het begin niet als aan het eind van ons gesprek niet.

Uiteindelijk een prachtige deal gemaakt en met een heel goed gevoel én een splinternieuwe keuken weer naar het Haagse gereden. Nu afwachten hoe de complete afhandeling is, binnen 2 weken hebben we een afspraak met de styliste; erg benieuwd wat daar uit gaat komen. Als laatste opmerking nog dit:Rinze doet zijn werk echt fantastisch.

40 Ideeen Over Zwarte Keukens In 2021 - Zwarte Keukens

Het is dan ook echt een dooddoener om tot 2 keer toe te moeten zien en horen hoe Ronald een steek onder water gaf aan Rinze ('' Dan heeft hij tenminste nog één tevreden klant''). Onnodig en ongepast, zeker in het bijzijn van klanten. Ronald, wees zuinig op mensen als Rinze, want die zijn ontzettend schaars - Zwarte keukens in iedere stijl, budget en opstelling.

Wat een fijne service! Even goed alles door kunnen bespreken en tips gekregen. Over 9 weken onze keuken al binnen. Heb er nu al zin in. Je wordt helemaal vrijgelaten in jouw keuzes en er is geen druk. Ook een vriendelijke service, dus zou het zeker aanraden. De volgende keer zal ik zeker weer voor Kuchenwelt gaan - Een zwarte keuken? Een persoonlijke review.

Zwarte Keuken Inspiratie?

We hebben een fijn gesprek gehad met Jos en er is uitgebreid de tijd voor genomen. Met een goed gevoel zijn we de deur weer uitgegaan. En natuurlijk een mooie keuken aan gekocht. Wij kwamen voor een oriënterend gesprek voor onze nog te bouwen woning, maar de verkoper was goed, luisterde naar al onze wensen en bracht ook zelf ideeën aan, waardoor wij nu al klaar zijn met het zoeken naar een mooie keuken. luxe keukens.

We kwamen nog niet goed uit de kleur die we willen dus handig dat we daar pas later echt een beslissing over kunnen nemen. We hebben onlangs een keuken besteld bij Kuchen, Welt Heerhugowaard. Samen met de stylist Sebastiaan hebben we de keuken samen ingericht. Konden we alle kleuren en indelingen nog eens doornemen.

Zwarte Keuken - Stijlvol En Luxe, Kleur Die Nooit Verveelt

We hebben veel vertrouwen in een goede keuken. Goed geholpen op een zeer prettige en ongedwongen manier Gerrit bedankt. Vandaag 9 april kwam de styliste op bezoek. Op een zeer vriendelijke manier geholpen keuken netjes ingemeten aanpassingen doorgevoerd. Prima service. Bedankt. Een paar weken geleden een keuken gekocht via Kuchen, Welt.

Wat wil een mens nog meer. Zeer fijn gesprek met de verkoper Jos. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf goede adviezen inzake de mogelijkheden die onze keuken te bieden heeft. Wat ook erg prettig was, was dat er geen sprake was van agressieve verkoop wat nog wel eens voorkomt in deze business.

Zwarte Keukens - Onze Tips En Inspiratie

Al met al zeer tevreden. Wij zijn heel erg tevreden op de wijze waar we geholpen zijn en de tijd die er voor ons genomen . Bij aankomst kregen we ook nog koffie met appelvlaai en de gratis wasbeurt voor de auto. Afgelopen zaterdag naar Kuchen, Welt geweest om voor een keuken te kijken.

Zwarte Keukens - Kwaliteit Op Alle VlakkenKeuken Kopen? Bekijk Ons Assortiment!

Na een prettig ontvangst en een korte uitleg ,vertelden wij wat we wilden en er werd direct meegedacht en ideeën geopperd door onze verkoper Gerrit. De keuze uit kastdeurtjes en bladen was vele malen meer als bij de concurrent . Wij zijn geslaagd voor een hele mooie keuken! Bedankt nog Gerrit, Super mooie keuken voor een goede prijs. Zwart is het nieuwe wit in de keuken!.

Zwarte Keuken

Al 2 keukens gekocht hier ! Zeer tevreden, Hele fijne service, er wordt goed met je meegedacht en men neemt echt de tijd voor je. Resultaat is een prachtige keuken! Super service, lekkere snack en een mooie keuken uiteindelijk gelocht! Ik ben tevreden. Mijn man en ik zijn op een zondag warm ontvangen.De medewerkers hebben ons super geadviseerd en wij hebben een mooie moderne keuken gekocht. Ik ben super blij mee. Bovendien komt de styliste nog langs om de laaatste puntjes op de i te zetten. Top! Op 31 maart hebben we een bezoek gebracht aan de vestiging in Heerhugowaard. Erg tevreden over de deskundigheid en creativiteit van verkoper Rinze.

More from SurpriseFactory

Navigation

Home

Latest Posts

Ontwerp Je Eigen Naambordje

Published Sep 17, 21
6 min read

Ariel Vloeibaar Wasmiddel 3-in-1 Pods Original

Published Sep 16, 21
5 min read

Beste Sapcentrifuge - Beste Slowjuicer

Published Sep 16, 21
7 min read